Svenska Let To Phone AB

Skåne län

Information

Svenska Let To Phone AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Svenska Let To Phone AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Let To Phone AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Svenska Let To Phone AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Svenska Let To Phone AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kalendeg. 18, 211 35, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5630131.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Svenska Let To Phone AB Privat, ej börsnoterat.

Svenska Let To Phone AB har idag 556560-1092 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Särskild delgivningsmottagare saknas. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Svenska Let To Phone AB

Bolaget skall vara postorderförsäljning av filmer, konsultverksamhet inom IT-lösningar och telefonsupport inom nämnda områden samt förmedling av kontakter mellan företag och privatpersoner, investering i och handel med konst, smycken, klockor samt därmed förenlig verksamhet. Handel med hästar, uppfödningav hästar samt därmed förenlig verksamhet.

I Svenska Let To Phone AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berdzik, Ryszard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, .