Juristbyrån Christer Sjögren AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Juristbyrån Christer Sjögren AB. Det finns flera bolag som liknar Juristbyrån Christer Sjögren AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1998-09-17 så har Juristbyrån Christer Sjögren AB varit registrerat. Idag är Juristbyrån Christer Sjögren AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Juristbyrån Christer Sjögren AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Juristbyrån Christer Sjögren AB så kan ni göra det på 040-6656910.

Bolaget skall bedriva juridisk och ekonomisk rådgivning, köp och försäljning av värdepapper samt handel med musikinstrument och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sjögren, Karl Christer Wilhelm som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Karin Johanna Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen. .

Juristbyrån Christer Sjögren AB har 556560-1050 som sitt organisationsnummer.