Know IT Create Information AB

Skåne län

Information

Bolaget skall sälja och producera teknikinformation, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Know IT Create Information AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Know IT Create Information AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1998-09-29 så skapades Know IT Create Information AB och verksamheten är har F-skattsedel Know IT Create Information AB har haft det sedan 1998-01-01.

Know IT Create Information AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556559-1566 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Know IT Create Information AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Know IT Create Information AB så går det att nå dem via telefon på 040-6302400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Paulsson, Pär Håkan i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Know IT Create Information AB är Paulsson, Pär Håkan som är född 1967 och har titeln Extern VD, Sköld, Johan Markus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kretz, Bengt Mikael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg, Sven Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallentin, Per Anders Bengt som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorWennberg, Lars Ivar som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .