IES Internet Express Scandinavia AB

Skåne län

Information

Bolaget ska utföra produktutveckling och konsulttjänster inom områdena säker IT-Kommunikation, distribution av digital information och handel via Internet, affärsutveckling baserad på modern informationsteknik, support- och driftåtaganden samt inom andra med dessa områden förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IES Internet Express Scandinavia AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är IES Internet Express Scandinavia AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1998-09-08 så skapades IES Internet Express Scandinavia AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

IES Internet Express Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556559-1210 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är IES Internet Express Scandinavia AB Publikt bolag och det finns många verksamheter som är Publikt bolag i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med IES Internet Express Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 040-6312812 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Orre, Anders David Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom IES Internet Express Scandinavia AB är Kjällander, Clas Fredrik som är född 1971 och har titeln VD, Kjällander, Clas Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hilleskog, Nils Magnus Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jacobsson, Pär Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Orre, Anders David som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Eva Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln RevisorAlbertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .