Re-Jo Verkstadsteknik AB

Skåne län

Information

556557-9264 är organisationsnummer för verksamheten Re-Jo Verkstadsteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Re-Jo Verkstadsteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Re-Jo Verkstadsteknik AB finns i.

Re-Jo Verkstadsteknik AB har varit registrerat sedan 1998-08-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Re-Jo Verkstadsteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Re-Jo Verkstadsteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Re-Jo Verkstadsteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Re-Jo Verkstadsteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 040-967277 eller genom brev på följande adress:
Rönnviksg. 13, 213 74, Malmö

Bolaget skall bedriva svarvning, svetsning, fräsning, borrning av maskindetaljer, konsulting och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Re-Jo Verkstadsteknik AB och det är Resic, Mevludin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Diko, Predrag som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,