AB ESSA Grafiska

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av möbler, äga och förvalta aktier, andelar och fastigheter, konsultarbete inom reklambyrå-, tryckeri- samt IT-branscherna samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB ESSA Grafiska vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är AB ESSA Grafiska en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1998-06-29 så skapades AB ESSA Grafiska och verksamheten är har F-skattsedel AB ESSA Grafiska har haft det sedan 2001-05-15.

AB ESSA Grafiska är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556557-6781 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är AB ESSA Grafiska Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med AB ESSA Grafiska så går det att nå dem via telefon på 040-6509700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB ESSA Grafiska är Lindberg, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln VD, Lindberg, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundén, Per Marcus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Peter Mikael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor.