Svegros Byggvaror AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Svegros Byggvaror AB. Det finns flera företag som liknar Svegros Byggvaror AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1998-06-05 så har Svegros Byggvaror AB varit registrerat. Idag är Svegros Byggvaror AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Svegros Byggvaror AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Svegros Byggvaror AB så kan ni göra det på 040-208900.

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva handel med trä- och byggnadsvaror, äga och förvalta de fastigheter vari verksamheten bedrivs samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Detterholm, Erik Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Håkan Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Rolf Tomas .

Svegros Byggvaror AB har 556556-8523 som sitt organisationsnummer.