Köksmästaren i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Köksmästaren i Malmö Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Köksmästaren i Malmö Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Köksmästaren i Malmö Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Köksmästaren i Malmö Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-05-26. Men sedan 1998-01-01 så har Köksmästaren i Malmö Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Köksmästaren i Malmö Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-301740.

Malmö arbetar för att bolag som Köksmästaren i Malmö Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Köksmästaren i Malmö Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva försäljning av kök och köksinredningar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Köksmästaren i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Köksmästaren i Malmö Aktiebolag och det är följande personer, Clauss, Heinz Kurt som är född 1942 och har titeln Likvidator, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Zackrisson, Anna Maria Pernilla som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Köksmästaren i Malmö Aktiebolag är 556556-3854.