TAC Informationssystem AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och TAC Informationssystem AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TAC Informationssystem AB är ett av dem. Statusen för TAC Informationssystem AB är att Bolaget är inaktivt.

TAC Informationssystem AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-07-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TAC Informationssystem AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet innefattande såväl ut- veckling och produktion som försäljning avseende visuella system inom informationsteknologi samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TAC Informationssystem AB inte är momsregistrerat.

Idag är TAC Informationssystem AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med TAC Informationssystem AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6717300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med TAC Informationssystem AB är Persson, Kaj Mårten som är född 1961 och har titeln VD, Persson, Kaj Mårten som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Bo Mats som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Bo Fleming som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Peter Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mazars Sweden Aktiebolag som är född och har titeln RevisorMalmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

TAC Informationssystem AB har 556555-8490 som sitt organisationsnummer.