Wi-Ma-He AB

Skåne län

Information

556554-8145 är organisationsnummer för verksamheten Wi-Ma-He AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wi-Ma-He AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Wi-Ma-He AB finns i.

Wi-Ma-He AB har varit registrerat sedan 1998-04-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wi-Ma-He AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Wi-Ma-He AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wi-Ma-He AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Wiklund, Erik Martin -Wiklund, Marie Helena

Vill ni komma i kontakt med Wi-Ma-He AB så kan ni göra det på telefon genom 040-163200 eller genom brev på följande adress:
Eddag. 6, 217 67, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med konst, bilar och värdepapper samt kiropraktorverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wi-Ma-He AB och det är Wiklund, Erik Martin som är född 1968 och har titeln VD, Wiklund, Erik Martin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Marie Helena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,