AVEBE Starches North Europe AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter AVEBE Starches North Europe AB. Det finns flera bolag som liknar AVEBE Starches North Europe AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1998-03-25 så har AVEBE Starches North Europe AB varit registrerat. Idag är AVEBE Starches North Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med AVEBE Starches North Europe AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kopparbergsg. 31, 214 44, Malmö. Vi ni istället prata med AVEBE Starches North Europe AB så kan ni göra det på 040-324710.

Bolaget skall försälja produkter av stärkelse eller stärkelsehaltiga ämnen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Fielding, Alan Gilbert som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Fielding, Alan Gilbert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bolt, Jan Jac som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Russchen, Johan Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Helgesen, Lars Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Åberg, Torbjörn Mikael som är född 1967 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

AVEBE Starches North Europe AB har 556554-3377 som sitt organisationsnummer.