Semita Systems Aktiebolag

Skåne län

Information

Semita Systems Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Semita Systems Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Semita Systems Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Semita Systems Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-04-22. Men sedan 1998-01-01 så har Semita Systems Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Adelg. 21, 211 22, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Semita Systems Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8733156.

Malmö arbetar för att företag som Semita Systems Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Semita Systems Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av datorapplikationer, handel med fast egendom, värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Semita Systems Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Semita Systems Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Staffan Tobias som är född 1974 och har titeln VD, Eriksson, Staffan Tobias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ann-Christin Margitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Semita Systems Aktiebolag är 556553-7791.