Razzmatazz Marketing Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Razzmatazz Marketing Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Razzmatazz Marketing Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Razzmatazz Marketing Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Razzmatazz Marketing Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-03-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Razzmatazz Marketing Aktiebolag ska trivas.

Razzmatazz Marketing Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom information, marknadsföring och design, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Razzmatazz Marketing Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Razzmatazz Marketing Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Razzmatazz Marketing Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-162661.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Razzmatazz Marketing Aktiebolag är Nilsson, Annika Eva-Charlotta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Robert som är född 1937 och har titeln Suppleant, Pehrson, Per Axel som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Razzmatazz Marketing Aktiebolag har 556552-9566 som sitt organisationsnummer.