FR Teknik AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom process-, produkt-, och anläggningsteknik inom livsmedels- och läkemedelssektorn samt idkadärmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FR Teknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är FR Teknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1998-01-30 så skapades FR Teknik AB och bolaget är har F-skattsedel FR Teknik AB har haft det sedan 1998-01-01.

FR Teknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556552-3213 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är FR Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med FR Teknik AB så går det att nå dem via telefon på 040-294080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom FR Teknik AB är Olsson, Jan Ingvar som är född 1942 och har titeln VD, Olsson, Jan Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Al-Shabani, Cicilia som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Nils Leif Allan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.