Prenet AB

Skåne län

Information

556552-2637 är organisationsnummer för bolaget Prenet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prenet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Prenet AB finns i.

Prenet AB har varit registrerat sedan 1998-01-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prenet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Prenet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Prenet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Prenet AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6501590 eller genom brev på följande adress:
Per Albin Hanssons v. 41, 214 32, Malmö

Bolaget skall ha till föremål att bedriva marknadsföring och försäljning av ett koncept för förebyggande hälsovård och därmed sammanhörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Prenet AB och det är Lennartsson, Jan-Erik som är född 1949 och har titeln VD, Lennartsson, Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Radelius, Andréa Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Winkler, Kerstin Barbro Elisabet som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor