Lapsana Karlshamn AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Lapsana Karlshamn AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lapsana Karlshamn AB är ett av dem. Statusen för Lapsana Karlshamn AB är att Bolaget är aktivt.

Lapsana Karlshamn AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Lapsana Karlshamn AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lapsana Karlshamn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lapsana Karlshamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Lapsana Karlshamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Bergengren, Karl George Anders -Bergengren, Wilhelm Bertil Axel i förening med -Andersson, Nils Göran Rickard.

De som är på något sätt har med Lapsana Karlshamn AB är Bergengren, Karl George Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils Göran Rickard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergengren, Wilhelm Bertil Axel som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Lapsana Karlshamn AB har 556551-6456 som sitt organisationsnummer.