Aktiv Industripartner Nordic AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Aktiv Industripartner Nordic AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiv Industripartner Nordic AB är ett av dem. Statusen för Aktiv Industripartner Nordic AB är att Bolaget är aktivt.

Aktiv Industripartner Nordic AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-03-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiv Industripartner Nordic AB ska trivas.

Aktiv Industripartner Nordic AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av verkstadsmaskiner och industriförnödenheter ävensom annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiv Industripartner Nordic AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Aktiv Industripartner Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiv Industripartner Nordic AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-542250.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aktiv Industripartner Nordic AB är Efstratiadis, Johannes som är född 1969 och har titeln VD, Efstratiadis, Johannes som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Prasiadis, Alexander Theodoros som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Efstratiadis, Pavlos som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Helling, Lars Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorKarlsson, Hans Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Aktiv Industripartner Nordic AB har 556551-4725 som sitt organisationsnummer.