Spalatus Engineering Systems AB

Skåne län

Information

Spalatus Engineering Systems AB är ett bolag som finns i Malmö. I Spalatus Engineering Systems AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edentoft, Kaj Evert som är född 1948 och har titeln VD, Edentoft, Kaj Evert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Werntoft, Sven Karsten som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderström, Lennart Jan-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Kent Eve Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Spalatus Engineering Systems AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Spalatus Engineering Systems AB på telefon 0410-15300.

Bolaget skall tillverka, marknadsföra och sälja maskindelar och färdiga maskiner inom mekanisk verkstadsindustri samt tillverka, marknadsföra och sälja nitar.

Idag är Spalatus Engineering Systems AB av bolagstypen Aktiebolag.

Spalatus Engineering Systems AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Spalatus Engineering Systems AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Spalatus Engineering Systems AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Spalatus Engineering Systems AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Spalatus Engineering Systems AB har 556551-4345 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.