ANGRA AB

Skåne län

Information

ANGRA AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som ANGRA AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ANGRA AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

ANGRA AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-01-21. Men sedan 1998-01-01 så har ANGRA AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ANGRA AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-231345.

Malmö arbetar för att verksamheter som ANGRA AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ANGRA AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall designa, producera, marknadsföra samt sälja möbler och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ANGRA AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ANGRA AB och det är följande personer, André, Tomas Ludvig som är född 1957 och har titeln VD, André, Tomas Ludvig som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, André, Ossian Ludvig som är född 1991 och har titeln Suppleant, Kling, Johan Andreas Håkan som är född 1975 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ANGRA AB är 556551-2091.