Expocell Aktiebolag

Skåne län

Information

Expocell Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Expocell Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Expocell Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Expocell Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-02-04. Men sedan 1998-01-01 så har Expocell Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ensittarv. 42, 216 21, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Expocell Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-211020.

Malmö arbetar för att verksamheter som Expocell Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Expocell Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av råvaror för kemisk, färg-, plast-, gummi- och pappersindustri och produkter för egenvård och lek samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Expocell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Peetre, Emilia Diana -Peetre, Johan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Expocell Aktiebolag och det är följande personer, Peetre, Johan som är född 1965 och har titeln VD, Peetre, Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Peetre, Emilia Diana som är född 1966 och har titeln Suppleant, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Expocell Aktiebolag är 556551-1317.