Fasadex AB

Skåne län

Information

Fasadex AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Fasadex AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fasadex AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fasadex AB har haft sedan 1998-01-01. Fasadex AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fasadex AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kornettv. 4, 237 41, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-295020.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fasadex AB Privat, ej börsnoterat.

Fasadex AB har idag 556550-5236 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Jönsson, Jan Henrik -Karlsson, Inger Elisabeth -Karlsson, Ulf Ingemar i förening med -Hambre, Nils Gunnar Firman tecknas av en av -Jönsson, Jan Henrik -Karlsson, Ulf Ingemar i förening med -Karlsson, Inger Elisabeth Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Fasadex AB

Bolaget skall bedriva byggnads- och reparationsverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Fasadex AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hambre, Nils Gunnar som är född 1952 och har titeln VD, Hambre, Nils Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Jan Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inger Elisabeth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulf Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Håkan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESMårtensson, Claes Christer som är född 1959 och har titeln Suppleant, Åkerström, Sven Gustav som är född 1934 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln RevisorAbakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor.