Alfa Kommun & Landsting AB

Skåne län

Information

Bolaget skal bedriva utveckling och försäljning av datorsystem, konsulttjänster relaterat till detta samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alfa Kommun & Landsting AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Alfa Kommun & Landsting AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1997-12-02 så skapades Alfa Kommun & Landsting AB och verksamheten är har F-skattsedel Alfa Kommun & Landsting AB har haft det sedan 1998-01-01.

Alfa Kommun & Landsting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556549-2807 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Alfa Kommun & Landsting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Alfa Kommun & Landsting AB så går det att nå dem via telefon på 040-6622000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alfa Kommun & Landsting AB är Matsson, Bengt Håkan som är född 1953 och har titeln VD, Matsson, Bengt Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Staffan Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Nils Roy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vähätiitto, Tuomo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wallin, Gusten William som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotLarsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .