Medi C.D AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Medi C.D AB. Det finns flera verksamheter som liknar Medi C.D AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Medi C.D AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1997-12-02 så har Medi C.D AB varit registrerat och sedan 2008-12-18 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Medi C.D AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Medi C.D AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kocks v. 5, 236 42, Höllviken. Vi ni istället prata med Medi C.D AB så kan ni göra det på 040-151971.

Bolaget ska bedriva hälso- och sjukvårdstjänster, konsult- verksamhet avseende utbildning och undervisning, forskning- och utvecklingsarbete inom hälso- och sjukvård samt agentur för hälso- och sjukvårdsartiklar, handel med konst, antikviteter samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta värdepapper samt bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dahlqvist, Bo Thomas Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rexman Dahlqvist, Lena Ylva Ingegerd som är född 1952 och har titeln Suppleant, Stengert, Eva Charlotte Elisabet som är född 1965 och har titeln Revisor, Din Ekonom i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Medi C.D AB har 556549-1072 som sitt organisationsnummer.