Advokatfirman Lilliehöök Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatfirman Lilliehöök Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Advokatfirman Lilliehöök Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1997-12-02 så skapades Advokatfirman Lilliehöök Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Advokatfirman Lilliehöök Aktiebolag har haft det sedan 2000-09-01.

Advokatfirman Lilliehöök Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556549-0116 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Advokatfirman Lilliehöök Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Lilliehöök Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-9416240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatfirman Lilliehöök Aktiebolag är Lilliehöök, Karin Eva Madelaine som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Nils Olof Fredrik som är född 1955 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .