Compilator AB

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra konsulttjänster inom databranschen avseende programmering och försäljning av datasystem och internettjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Compilator AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Compilator AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1997-12-02 så skapades Compilator AB och företaget är har F-skattsedel Compilator AB har haft det sedan 1998-01-01.

Compilator AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556548-9555 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Compilator AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Compilator AB så går det att nå dem via telefon på 040-6728888 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Paulcén, Anna Catharina -Paulcén, Knut Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Compilator AB är Paulcén, Knut Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulcén, Anna Catharina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .