Bo Åhnebrink AB

Skåne län

Information

556548-5819 är organisationsnummer för verksamheten Bo Åhnebrink AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Åhnebrink AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Bo Åhnebrink AB finns i.

Bo Åhnebrink AB har varit registrerat sedan 1997-11-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Åhnebrink AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bo Åhnebrink AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bo Åhnebrink AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bo Åhnebrink AB så kan ni göra det på telefon genom 040-367174 eller genom brev på följande adress:
Oljeslagareg. 6 B, 216 19, Malmö

Bolaget skall bedriva finansiell rådgivning avseende ägarfrågor, riskkapital, fastighetsförsäljning, värdepappersförsäljning, börsinstroduktioner, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare idka handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter. Bolaget skall ej syssla med sådan verksamhet som kräver finansinspektionens tillstånd.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Åhnebrink AB och det är Ånebrink, Lars Bo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ånebrink, Hanna Karin Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,