Center Time AB

Skåne län

Information

Center Time AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Center Time AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Center Time AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Center Time AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-10-23. Men sedan 1997-01-01 så har Center Time AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Agnesfridsv. 177, 213 75, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Center Time AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-943380.

Malmö arbetar för att företag som Center Time AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Center Time AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med samt import och export av ädelmetall, ädelstenar, kosmetika, kläder, skor, klockor, heminrednings-, present- och elektronikartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Center Time AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Center Time AB och det är följande personer, Degirmenci, Yusuf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Degirmenci, Ethel som är född 1972 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Center Time AB är 556547-6388.