Ohl Logistics AB

Skåne län

Information

Ohl Logistics AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Ohl Logistics AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Paul Jörgen som är född 1966 och har titeln VD, Andersson, Paul Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nicolaisen, Gert Christian Heinrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schmidt, Klaus som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ohl Logistics AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ohl Logistics AB på telefon 040-182070.

Bolaget skall bedriva transport-, speditions-, lagrings- och logistikverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ohl Logistics AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ohl Logistics AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ohl Logistics AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Ohl Logistics AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ohl Logistics AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nicolaisen, Gert Christian Heinrich Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Ohl Logistics AB har 556547-6289 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.