NMK Service Aktiebolag

Skåne län

Information

NMK Service Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I NMK Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är von Holten, Anders Christoffer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Birgitta Yvonne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med NMK Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå NMK Service Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av petrokemisk mätutrustning, utveckling och tillverkning av mätinstrument samt även bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är NMK Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

NMK Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

NMK Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-07-03 och NMK Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-07-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NMK Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

NMK Service Aktiebolag har 556547-4482 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.