Malmö Chokladsällskap AB

Skåne län

Information

556546-7767 är organisationsnummer för bolaget Malmö Chokladsällskap AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmö Chokladsällskap AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Malmö Chokladsällskap AB finns i.

Malmö Chokladsällskap AB har varit registrerat sedan 1997-10-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmö Chokladsällskap AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Malmö Chokladsällskap AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malmö Chokladsällskap AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Malmö Chokladsällskap AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6616122 eller genom brev på följande adress:
Engelbrektsg. 20, 211 33, Malmö

Föremålet för bolagets verksamhet är att genomföra chokladfestivaler och events med fokus på kvalitetschoklad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmö Chokladsällskap AB och det är Veberg, Liliana Manuela som är född 1970 och har titeln VD, Veberg, Liliana Manuela som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Veberg, Per Anders Ingvar som är född 1970 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor,