Dammstorps Handelsträdgård AB

Skåne län

Information

Dammstorps Handelsträdgård AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Dammstorps Handelsträdgård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Nils Lennart Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Jenny Margareta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Hans Erik Bertil som är född 1939 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dammstorps Handelsträdgård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dammstorps Handelsträdgård AB på telefon 040-490093.

Bolaget skall bedriva trädgårdsodling samt försäljning av plantor och blommor och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dammstorps Handelsträdgård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dammstorps Handelsträdgård AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dammstorps Handelsträdgård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Dammstorps Handelsträdgård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dammstorps Handelsträdgård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Dammstorps Handelsträdgård AB har 556546-3345 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.