Horta Trading AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Horta Trading AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Horta Trading AB är ett av dem. Statusen för Horta Trading AB är att Bolaget är aktivt.

Horta Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-07-31. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Horta Trading AB ska trivas.

Horta Trading AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med frukt och grönsaker, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Horta Trading AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Horta Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Horta Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-548310.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Horta Trading AB är Andersson, Anna Karin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Sven Bertil Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göte William som är född 1938 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Horta Trading AB har 556544-4303 som sitt organisationsnummer.