Vocal Music D.Y. AB

Skåne län

Information

556543-7562 är organisationsnummer för bolaget Vocal Music D.Y. AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vocal Music D.Y. AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Vocal Music D.Y. AB finns i.

Vocal Music D.Y. AB har varit registrerat sedan 1997-07-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vocal Music D.Y. AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vocal Music D.Y. AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vocal Music D.Y. AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vocal Music D.Y. AB så kan ni göra det på telefon genom 040-271695 eller genom brev på följande adress:
Bågängsv. 53, 216 20, Malmö

Bolaget skall bedriva produktion av musikarrangemang, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vocal Music D.Y. AB och det är Yunus, Dilber som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Bo Seth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor,