FAPE Fastighets AB

Skåne län

Information

556543-3165 är organisationsnummer för bolaget FAPE Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FAPE Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som FAPE Fastighets AB finns i.

FAPE Fastighets AB har varit registrerat sedan 1997-06-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FAPE Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

FAPE Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FAPE Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Mats Tommy -Falk, Göran Christer

Vill ni komma i kontakt med FAPE Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 040-981260 eller genom brev på följande adress:
Skomakareg. 4, 211 34, Malmö

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, driva konsultverk samhet inom fastighetsbranschen,tävlingsverksamhet med hästar samt handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FAPE Fastighets AB och det är Andersson, Mats Tommy som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Göran Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand Andersson, Petra Carina H som är född 1966 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,