Akamana Productions AB

Skåne län

Information

Akamana Productions AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Akamana Productions AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Akamana Productions AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Akamana Productions AB har haft sedan 1997-01-01. Akamana Productions AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Akamana Productions AB så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Ansgarig. 14, 216 12, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-239272.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Akamana Productions AB Privat, ej börsnoterat.

Akamana Productions AB har idag 556542-9767 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Akamana Productions AB

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet, marknadsföring och PR med därtill hörande konsultationer för företagsutveckling och personalutvecklande utbildningar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Akamana Productions AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schiller, Eva Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln VD, Schiller, Eva Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Anne Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .