Sanatus Fastighets AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Sanatus Fastighets AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Sanatus Fastighets AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Sanatus Fastighets AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556542-9460.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-80100 alternativt besöka eller skicka post till Sanatus Fastighets AB på följande adress Stadiong. 65, 217 62, Malmö.

Sanatus Fastighets AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Sanatus Fastighets AB så sitter följande personer i styrelsen: Sköld, Karl Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Grüner, Diana som är född 1979 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt bedriva handel med och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.