Industri Vågar Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

Industri Vågar Sverige Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Industri Vågar Sverige Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Industri Vågar Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Industri Vågar Sverige Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Industri Vågar Sverige Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Industri Vågar Sverige Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lodg. 3 B, 211 24, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-984200.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Industri Vågar Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Industri Vågar Sverige Aktiebolag har idag 556542-1277 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Industri Vågar Sverige Aktiebolag

Bolaget skall bredriva installation, reparation samt förebyggande underhåll av elektroniska- och mekaniska utrustningar, tillhandahålla fotografiska tjänster och utställningar samt därtill hörande konsultverksamhet, handel, tillverkning och idéskapande jämte därmed förenlig verksamhet.

I Industri Vågar Sverige Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderling, Jimmy Rikard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gora, Monika som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .