Limhamns Industriservice AB

Skåne län

Information

556541-9818 är organisationsnummer för företaget Limhamns Industriservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Limhamns Industriservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Limhamns Industriservice AB finns i.

Limhamns Industriservice AB har varit registrerat sedan 1997-05-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Limhamns Industriservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Limhamns Industriservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Limhamns Industriservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Limhamns Industriservice AB så kan ni göra det på telefon genom 040-154890 eller genom brev på följande adress:
St. Varvsg. 14, 211 19, Malmö

Bolaget skall utföra service och reparationer på elektronik och mekanik inom industrin såsom tryckerimaskiner, bokbinderi- maskiner, kartongmaskiner, verktygsmaskiner och trycklufts- kompressorer.

Det finns olika personer som har en koppling med Limhamns Industriservice AB och det är Knutsson, Tomas Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Ingrid Mary Cecilia som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Sven-Erik Nilsson i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,