Abilitet och Behov Utveckling i Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Abilitet och Behov Utveckling i Sverige Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Abilitet och Behov Utveckling i Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Abilitet och Behov Utveckling i Sverige Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556541-9644.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-930700 alternativt besöka eller skicka post till Abilitet och Behov Utveckling i Sverige Aktiebolag på följande adress Drottningg. 1 D, 212 11, Malmö.

Abilitet och Behov Utveckling i Sverige Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Abilitet och Behov Utveckling i Sverige Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Jarl, Kurt Börje som är född 1932 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremål för bolagets verksamhet är att driva utbildning, affärs och innovationsutveckling, olika psykosociala uppdrag samt arbeta med bemanning och rekrytering samt restaurangverksamhet och liknande.