Åkerman Management AB

Skåne län

Information

Åkerman Management AB är ett företag som finns i Malmö. I Åkerman Management AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkerman, Rolf Anders som är född 1947 och har titeln VD, Åkerman, Rolf Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerman, Eva Gunilla Frideborg som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerman, Martin Anders som är född 1977 och har titeln Suppleant, Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Åkerman Management AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åkerman Management AB på telefon 040-469187.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena management, IT (informationsteknik) och utbildning och skolverksamhet samt äga och förvalta aktier, andra värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åkerman Management AB av bolagstypen Aktiebolag.

Åkerman Management AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Åkerman Management AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Åkerman Management AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åkerman Management AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Åkerman, Eva Gunilla Frideborg -Åkerman, Rolf Anders

Åkerman Management AB har 556541-8455 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.