Swedish Retail Company AB

Skåne län

Information

Swedish Retail Company AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Swedish Retail Company AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Swedish Retail Company AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-04-03. Men sedan 1997-01-01 så har Swedish Retail Company AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till LADUGÅRDSVÄGEN 12, 461 70, Trollhättan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedish Retail Company AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-97998.

Malmö arbetar för att företag som Swedish Retail Company AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swedish Retail Company AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swedish Retail Company AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedish Retail Company AB och det är följande personer, Bach Peterson som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jepsen Hans Verner som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Bruhn, Toni Pernilla som är född 1975 och har titeln Delgivningsbar person, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Swedish Retail Company AB är 556540-5098.