Möller Neon AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Möller Neon AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Möller Neon AB är ett av dem. Statusen för Möller Neon AB är att Bolaget är aktivt.

Möller Neon AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-25. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Möller Neon AB ska trivas.

Möller Neon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva produktion- och försäljningsverksamhet av skyltreklam.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Möller Neon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Möller Neon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Möller Neon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5497549.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Möller Neon AB är Möller, Mats Wiktor Ingvar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Kaj Bertil Kåre som är född 1928 och har titeln Suppleant, .

Möller Neon AB har 556540-3911 som sitt organisationsnummer.