ApQ El AB

Skåne län

Information

ApQ El AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där ApQ El AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ApQ El AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket ApQ El AB har haft sedan 1998-01-01. ApQ El AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ApQ El AB så kan ni göra det genom att skicka er post till STENYXEGATAN 15, 213 76, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6155500.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är ApQ El AB Privat, ej börsnoterat.

ApQ El AB har idag 556540-0602 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för ApQ El AB

Bolaget skall idka el-, data- och teleservice samt installationer och reparationen inom elbranschen och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även köpa och sälja värdepapper.

I ApQ El AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Qvarfort, Peter Andreas som är född 1972 och har titeln VD, Persson, Nils-Roland som är född 1948 och har titeln Vice VD, Qvarfort, Peter Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Nils-Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarfort, Rolf Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nelson, Anders Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotQvarfort, Eva Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.