Young Excited Whoops Fashion Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Young Excited Whoops Fashion Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Young Excited Whoops Fashion Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Young Excited Whoops Fashion Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556539-7048.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0415-51858 alternativt besöka eller skicka post till Young Excited Whoops Fashion Aktiebolag på följande adress Ludvigsborg A P Kleens v. 10, 243 94, Höör.

Young Excited Whoops Fashion Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Young Excited Whoops Fashion Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sieper, Helga som är född 1939 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva försäljning av konfektion och därmed förenlig verksamhet.