IDERA Konsultteknik i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och IDERA Konsultteknik i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och IDERA Konsultteknik i Malmö AB är ett av dem. Statusen för IDERA Konsultteknik i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

IDERA Konsultteknik i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som IDERA Konsultteknik i Malmö AB ska trivas.

IDERA Konsultteknik i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsult- och kvalitetssäkringsarbete inom tillverkning, ombyggnad, reparation, installation och återkommande kontroll av mekaniska anordningar på kärnkraft, värme- och elproducerande företag industri samt inom informationsteknologi såsom utbildning, programmering, utveckling av webblösningar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IDERA Konsultteknik i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är IDERA Konsultteknik i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med IDERA Konsultteknik i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-294858.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med IDERA Konsultteknik i Malmö AB är Ödbratt, Kent Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, John Erik Lennart som är född 1929 och har titeln Suppleant, Pålsson, Mats Anders Roland som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

IDERA Konsultteknik i Malmö AB har 556539-0001 som sitt organisationsnummer.