Air Consultants i Malmö Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Air Consultants i Malmö Fastighets Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Air Consultants i Malmö Fastighets Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1997-02-18 så skapades Air Consultants i Malmö Fastighets Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556538-9524 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Air Consultants i Malmö Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Air Consultants i Malmö Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-363810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Air Consultants i Malmö Fastighets Aktiebolag är Christensson Tellman, B Robert C som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Reidarson, Kerstin Mai-Britt som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Bodil Ingegerd som är född 1956 och har titeln Revisor, .