Sunpartner i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Sunpartner i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sunpartner i Malmö AB är ett av dem. Statusen för Sunpartner i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

Sunpartner i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sunpartner i Malmö AB ska trivas.

Sunpartner i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av friskvårdsutrustning såsom solarier och spinningcyklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sunpartner i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Sunpartner i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Sunpartner i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-960010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sunpartner i Malmö AB är Ström, Kent Jan-Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenfeldt, Torsten Willy som är född 1938 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Sunpartner i Malmö AB har 556538-7858 som sitt organisationsnummer.