SM-Cyclo Scandinavia AB

Skåne län

Information

SM-Cyclo Scandinavia AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där SM-Cyclo Scandinavia AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SM-Cyclo Scandinavia AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SM-Cyclo Scandinavia AB har haft sedan 1997-01-01. SM-Cyclo Scandinavia AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SM-Cyclo Scandinavia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ridbaneg. 4, 213 77, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-220030.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SM-Cyclo Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat.

SM-Cyclo Scandinavia AB har idag 556538-1976 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SM-Cyclo Scandinavia AB

Bolaget skall bedriva lagerhållning, montering, målning och försäljning av mekaniska växlar samt därmed förenlig verksamhet.

I SM-Cyclo Scandinavia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Meuller, Thomas som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Meuller, Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Reif, Anton som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Falck, Matts som är född 1969 och har titeln Delgivningsbar person, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Pålsson, Mats Anders Roland som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.