Nobelvägens Industrimekaniska AB

Skåne län

Information

Nobelvägens Industrimekaniska AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Nobelvägens Industrimekaniska AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nobelvägens Industrimekaniska AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-23.

Nobelvägens Industrimekaniska AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-01-08. Men sedan 1997-01-01 så har Nobelvägens Industrimekaniska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nobelv. 125, 212 15, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nobelvägens Industrimekaniska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-937570.

Malmö arbetar för att företag som Nobelvägens Industrimekaniska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nobelvägens Industrimekaniska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet med allt som innefattar metall och plastbearbetning i mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nobelvägens Industrimekaniska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nobelvägens Industrimekaniska AB och det är följande personer, Jönsson, Leif Kenneth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Berndt Kenneth Ingmar som är född 1978 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nobelvägens Industrimekaniska AB är 556538-0671.