Total EL i Malmö AB

Skåne län

Information

Total EL i Malmö AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Total EL i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Total EL i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Total EL i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-01-21. Men sedan 1997-01-01 så har Total EL i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nobelv. 101, 214 33, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Total EL i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6115910.

Malmö arbetar för att bolag som Total EL i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Total EL i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva installation, service, konsultering, försäljning av varor och tjänster inom el, data, svagström, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Total EL i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Total EL i Malmö AB och det är följande personer, Dahl, Nils Wilhelm som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Rolf Gunnar Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Björn Robert Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Total EL i Malmö AB är 556537-5713.